Nasıl Üretiyoruz?

Nasıl Üretiyoruz?

D'ylla Kumaşlarının Üretimi


İlk olarak kağıt üzerinde tasarlanan geometrik formlardaki desenlerimizin örme makinesine uyarlanmak için özel bilgisayar programlarında çizimleri yapılıyor. Daha sonrasında tasarımlarımızda ilham aldığımız temalarımıza uygun olarak polyester iplik seçimlerimizden özel renk karışımları elde ediliyor. İstediğimiz dokuda ve yumuşaklıkta olması için kumaş denemeleri yapılıyor. Daha sonra karar verilen renk birleşiminde ve dokusunda kumaşlarımız metraj olarak üretime geçiriliyor. Kumaşlarımızda jakarlı örme tekniği kullanılıyor.

Üretilen kumaşlarımıza sağlamlığını artırmak amacıyla solüsyonlar uygulanıyor ve yıkama kurutma işlemlerinden geçiriliyor.

 

Çanta Üretimi

Tasarımları yapılan çanta modellerimizin öncelikle modelistlerimiz tarafından kalıpları çıkartılıyor. Numune olarak üretilen modeller üzerinden kullanışlılık, sağlamlık testleri yapılıyor. Kontroller sonrasında revizeler gerçekleştiriliyor ve son aşamada üretime geçilecek halinin numunesi üretiliyor. Daha sonra ilham aldığımız temalarımıza uygun deri ve aksesuar seçimlerimiz yapılıyor. Logolarımız genellikle nakış yöntemi ya da sıcak klişe baskı ile derilerimize işleniyor. Ve en son aşamada tecrübeli zanaatkarlarımız tarafından çantalarımız, sınırlı sayıda olmak üzere, el işçiliğiyle tek tek hayata geçiriliyor. Her aşamasında titizlikle çalışılan çantalarımızın genellikle aynı renginden tekrar üretmiyoruz. 

Bloga dön